Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit:

Český prodejce
Zavedená firma z ČR

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé dodání
Zboží dovezeme až k Vám

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Manželská postel 180x200 čalouněná sametová s roštem, tmavě šedá

Čalouněná postel Soave, rozměr 180x200 cm. Elegance, jednoduchost a styl jsou hlavními výhodami těchto nadčasových čalouněných postelí, zajišťující pohodlné spaní. Vysoká opěrka hlavy poskytuje výbornou podporu...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

není skladem

9 629 Kč

Více informací

Čalouněná postel Soave, rozměr 180x200 cm. Elegance, jednoduchost a styl jsou hlavními výhodami těchto nadčasových čalouněných postelí, zajišťující pohodlné spaní. Vysoká opěrka hlavy poskytuje výbornou podporu pro záda vsedě, což ocení především klienti při čtení knih nebo sledování televize. Tato postel dodává jedinečnou atmosféru interiéru. - použití kvalitních materiálů - zajímavé provedení - snadná montáž - dřevěný rošt Potah: Textilie Riviera je vyrobena ze 100% polyesteru, na dotek je příjemně měkká. Její struktura je jemná a téměř neviditelná, svým vzhledem se podobá sametu. Péče o textilii Riviera je opravdu snadná. Postačí vám pouze navlhčený hadřík, voda nebo speciální jemný čistící prostředek na čalouněný nábytek. Textilie Opera je vyrobena ze 100 % polyesteru. Opera je velmi pevná a odolná tkanina, která je hladká, příjemná na dotek a působí dojmem teplého povrchu. Kromě jedinečného designu vyniká vysokou odolností vysokou odolností proti oděru. Nabízíme v barvě - krémová. Údržba: Vyhněte se použití chemikálií.

Výška čela u nohou: 31 cm

Barva: Černá;Krémová;Šedá

Barevná varianta: Tmavě šedá

Materiál potahu: Tkanina

Úložný prostor: Ano

Typ otevírání: Výklopné

Rošt: Ano

Čelo: Ano

Vyžaduje montáž: Ano

Nosnost: 240 kg

Pratelný potah: Ne

Výška: 89 cm

Spací plocha: 180x200 cm

Váha: 91 kg

Šířka: 189 cm

Materiál: Dřevo;Kov;Plast;Laminovaný dřevěný materiál;Tkanina

Matrace: Ne

Délka postele: 214 cm

Rozkládací: Ne

Produkt Manželská postel 180x200 čalouněná sametová s roštem, tmavě šedá je v kategorii Postele 180x200 cm, ve které si můžete vybrat i další podobné zboží.

Více informací a fotografií najdete na eshopu prodejce sg-nabytek.cz, kde si můžete zboží také objednat. Na detail tohoto produktu přejdete stiskem tlačítka "Do obchodu sg-nabytek.cz" umístěného níže.

Produkt najdete v těchto kategoriích:

27 dalších produktů ve stejné kategorii: