Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit:

Český prodejce
Zavedená firma z ČR

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé dodání
Zboží dovezeme až k Vám

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Nízká čalouněná postel 180x200 dvoulůžková s měkkým čelem, úl. prostor

Představte si postel, která není jen prostor pro spánek, ale i designový klenot vaší ložnice. Právě tato manželská postel Katrin v šedém provedení s textilním čalouněním je symbolem luxusu a pohodlí.Šedá barva postele...

Více informací

10 920 Kč

Více informací

Představte si postel, která není jen prostor pro spánek, ale i designový klenot vaší ložnice. Právě tato manželská postel Katrin v šedém provedení s textilním čalouněním je symbolem luxusu a pohodlí.

Šedá barva postele není jen o estetice, ale o vytváření atmosféry klidu a elegance. Je to neutrální odstín, který se snadno začlení do každého moderního interiéru, přinášejíc do vaší ložnice harmonii a sofistikovanost.

Postel je dostatečně prostorná pro pohodlný spánek, avšak s vizionářským zvedacím mechanismem, který vám otevře dveře k úložnému prostoru pod postelí. Zde můžete skrýt sezonní oblečení, peřiny a vše, co nepotřebujete každý den.

Kostra postele je vyrobena z laminované dřevotřísky, spojující trvanlivost s moderní elegancí. Každý kousek je pečlivě zpracován tak, abyste si mohli být jisti kvalitou, kterou do vaší ložnice přinese.

S touto manželskou postelí vytvoříte nejen místo pro odpočinek, ale také prostor, který bude reflektovat váš osobní styl a lásku k modernímu designu. Vaše ložnice se stane symbolem harmonie, kde se krása a funkce prolínají.

Specifikace produktu:


Bez matrace
S úložným prostorem
Rošt se zvedacím mechanismem
Šedé provedení s čalouněním

Čelo: S čelem

Materiál: Čalouněné

Materiál čalounění: Textil

Nožičky: Bez nožiček

Rozměry: 180x200

Typ lamel: Dřevěný

Úložný prostor: S úložným prostorem

Délka: 216 cm

Šířka: 196 cm

Výška: 105 cm

Produkt Nízká čalouněná postel 180x200 dvoulůžková s měkkým čelem, úl. prostor je v kategorii Postele 180x200 cm, ve které si můžete vybrat i další podobné zboží.


Tento produkt je v tuto chvíli nedostupný, nicméně doporučujeme nahlédnout do kategori Postele 180x200 cm, ve které najdete podobné zboží. Do této kategorie přejdete stisknutím tlačítka níže.

Přejít do kategorie Postele 180x200 cm

Produkt najdete v těchto kategoriích:

27 dalších produktů ve stejné kategorii: