Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit:

Český prodejce
Zavedená firma z ČR

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé dodání
Zboží dovezeme až k Vám

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Rám postele 180x200 bílá lesklá / bílá, lamino

Pojďte si připravit královský prostor pro váš odpočinek po náročném dni. Zvolený moderní design dvoulůžkové postele Selene 35 bude skutečnou lahůdkou pro všechny milovníky novodobého stylu.Kvalitní zpracování postele...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

není skladem

6 829 Kč

Více informací

Pojďte si připravit královský prostor pro váš odpočinek po náročném dni. Zvolený moderní design dvoulůžkové postele Selene 35 bude skutečnou lahůdkou pro všechny milovníky novodobého stylu.

Kvalitní zpracování postele je vidět v každém detailu. Čelo postele je z lesklého materiálu, který dodá celému prostoru sofistikovanou eleganci. Bílé univerzální provedení postele je navrženo tak, aby se snadno snoubilo s ostatními prvky ve vašem interiéru. Povrchová úprava kombinuje lesklé a matné provedení bílé barvy.

Postel Selene vás okouzlí i svou jednoduchostí a nadčasovým vzhledem. Bez zásuvky pod postelí se i přesto přizpůsobí vašim potřebám a možnostem. K posteli lze dokoupit matraci a rošt, díky čemuž si budete moci vytvořit svou vlastní oázu snů a nekonečného odpočinku.

Vhodným roštem k této posteli je například flexibilní lamelový rošt LUKO 180x200. Vhodnou matraci pak můžete vybírat ZDE.

Specifikace produktu:


Bílé provedení
Moderní minimalistický design
Bez zásuvky, roštu a matrace
Rozměry pro matraci: 180x200

Série: Selene

ABS hrany: 0,15 cm

Čelo: S čelem

Hmotnost: 62 kg

Materiál: Dřevo

Nožičky: Bez nožiček

Rozměry: 180x200

Tloušťka laminované dřevotřísky: 1,6 cm

Úložný prostor: Bez úložného prostoru

Hloubka: 207 cm

Šířka: 187 cm

Výška: 88 cm

Hmotnost: 62.00 kg

Produkt Rám postele 180x200 bílá lesklá / bílá, lamino je v kategorii Postele 180x200 cm, ve které si můžete vybrat i další podobné zboží.

Více informací a fotografií najdete na eshopu prodejce houseland.cz, kde si můžete zboží také objednat. Na detail tohoto produktu přejdete stiskem tlačítka "Do obchodu houseland.cz" umístěného níže.

Produkt najdete v těchto kategoriích:

27 dalších produktů ve stejné kategorii: