Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit:

Český prodejce
Zavedená firma z ČR

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé dodání
Zboží dovezeme až k Vám

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Velká čalouněná postel s roštem a matrací 180x200 tmavě hnědá, úl. prostor

Moderní čalouněná postel Mississippi vám poskytne pohodlné spaní. Elegance, jednoduchost a styl jsou hlavními výhodami těchto nadčasových čalouněných postelí. Vysoké čelo poskytuje výbornou podporu pro záda vsed...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

není skladem

16 139 Kč

Více informací

Moderní čalouněná postel Mississippi vám poskytne pohodlné spaní. Elegance, jednoduchost a styl jsou hlavními výhodami těchto nadčasových čalouněných postelí. Vysoké čelo poskytuje výbornou podporu pro záda vsedě, což oceníte při čtení knih nebo sledování televize. Taštičková matrace: každá pružina je umístěna v samostatném sáčku z tkaniny. Matrace se přizpůsobí tělesné hmotnosti. Pružiny jsou vyrobeny z vysoce kvalitních certifikovaných drátů. Lehká, pevná dřevěná konstrukce dokonale zajišťuje potřebnou stabilitu. - použití kvalitních materiálů - zajímavé provedení - snadná montáž Potah: Tkanina Casablanca je vyrobena za 100% polyesteru. Svými vlastnostmi a vzhledem se řadí mezi tkaniny velurové. Sametově hebká textilie s jemným leskem je hladká a příjemná na dotek. Nabízíme v barvě - šedá, černá, tmavě šedá, tmavě hnědá, červená, fialová, tyrkysová. Tkanina Lux je vyrobená ze 100% polyesteru, vyznačuje se vysokou trvanlivostí, pevností a tvarovou stálostí. Materiál je vhodný pro náročné použití v domácnostech. Je vysoce odolná vůči oděru. Nabízíme v barvě - hnědá, vínová, tmavě zelená, tmavě modrá, světle šedá, matná tmavě hnědá, tmavě červená, modrá, šedočerná, zelená. Údržba: Vyhněte se použití chemikálií.

Výška sedu: 60 cm

Barva: Černá

Materiál potahu: Tkanina

Tvrdost matrace: Středně tvrdá

Úložný prostor: Ano

Typ otevírání: Výklopné

Topper: Ne

Rošt: Ne

Čelo: Ano

Vyžaduje montáž: Ano

Nosnost: 220 kg

Pratelný potah: Ne

Barevná varianta: Matná tmavě hnědá

Výška: 118 cm

Spací plocha: 180x200 cm

Váha: 100 kg

Šířka: 181 cm

Materiál: Laminovaný dřevěný materiál

Matrace: Ano

Materiál nohou: Plast

Délka postele: 210 cm

Produkt Velká čalouněná postel s roštem a matrací 180x200 tmavě hnědá, úl. prostor je v kategorii Postele 180x200 cm, ve které si můžete vybrat i další podobné zboží.

Více informací a fotografií najdete na eshopu prodejce sg-nabytek.cz, kde si můžete zboží také objednat. Na detail tohoto produktu přejdete stiskem tlačítka "Do obchodu sg-nabytek.cz" umístěného níže.

Produkt najdete v těchto kategoriích:

27 dalších produktů ve stejné kategorii: