Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit:

Český prodejce
Zavedená firma z ČR

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé dodání
Zboží dovezeme až k Vám

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Manželská postel 180x200 světle šedá dřevěná + čalouněné čelo, zvedací rošt

Dvoulůžková postel Megy o rozměrech 180x200 cm s inovativním zvedacím roštem představuje kombinaci praktičnosti a moderního designu. Má šírokoúhlé a masivní měkké čelo, vyrobené z prošívané látky kategorie K3 s...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

není skladem

12 706 Kč

Více informací

Dvoulůžková postel Megy o rozměrech 180x200 cm s inovativním zvedacím roštem představuje kombinaci praktičnosti a moderního designu. Má šírokoúhlé a masivní měkké čelo, vyrobené z prošívané látky kategorie K3 s názvem Salvador Caro, v elegantní šedé barvě. Charakterizují ji také zvýšené boky lůžka, které zajišťuji k posteli nejen lepší přístup, ale i pohodlnější používání.

Postel je vyrobena z kvalitní dřevotřísky o tloušťce 1,6 cm, což zaručuje její pevnost a odolnost. S výškou 115 cm, šířkou 204,4 cm a hloubkou 207 cm nabízí postel dostatek prostoru pro pohodlný spánek a odpočinek.

Zvedací rošt s mechanismem umožňuje snadný přístup k úložnému prostoru pod postelí, kde můžete efektivně uschovat různé věci a udržet ložnici uklizenou. Postel je dodávána bez matrace, což vám umožňuje vybrat si tu, která nejlépe odpovídá vašim preferencím a potřebám.

Dvoulůžková postel Megy s elegantním designem a praktickými prvky je ideální volbou pro ty, kteří chtějí spojit pohodlí, funkčnost a estetiku ve své ložnici.

Specifikace produktu:


Moderní vzhled
Vyvýšené boky pro lepší přístup a komfort
Výrazné prošívané čelo
Se zvedacím roštem
Bez matrace


Technické údaje:

Postel


Výška: 115 cm
Šířka: 204,4 cm
Hloubka: 207 cm


Rošt


Kovový rám
Bukové lamely 6,5 cm
Ohýbané lepení
Šířka lamely: 5,3 cm
Tloušťka lamely: 0,8 cm


Poznámka:


Pokud byste si rádi zakoupili nábytek ve stejném stylu a vytvořili tak celou sestavu do ložnice, prozkoumejte celou sérii Megy.
Přikoupit můžete třeba ještě komodu, zrcadlo, nebo skříň.

Série: Ložnicová sestava Megy

Čelo: S čelem

Látka čela: Salvador Caro šedá

Materiál: Dřevotříska

Nožičky: Bez nožiček

Rozměry: 180x200

Úložný prostor: S úložným prostorem

Hloubka: 207 cm

Šířka: 204,4 cm

Výška: 115 cm

Produkt Manželská postel 180x200 světle šedá dřevěná + čalouněné čelo, zvedací rošt je v kategorii Postele 180x200 cm, ve které si můžete vybrat i další podobné zboží.

Více informací a fotografií najdete na eshopu prodejce houseland.cz, kde si můžete zboží také objednat. Na detail tohoto produktu přejdete stiskem tlačítka "Do obchodu houseland.cz" umístěného níže.

Produkt najdete v těchto kategoriích:

27 dalších produktů ve stejné kategorii: