Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit:

Český prodejce
Zavedená firma z ČR

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé dodání
Zboží dovezeme až k Vám

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




3kraft Předsíňový věšák Asti dub Craft zlatý

Předsíňový věšák Asti v provedení dub Craft představuje harmonický prvek pro váš domov, který nese atmosféru klidu a pohodlí. S laminovanou dřevotřískovou deskou o tloušťce 1,6 cm nabízí tento věšák nejen funkčnost...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

není skladem

1 477 Kč

Více informací

Předsíňový věšák Asti v provedení dub Craft představuje harmonický prvek pro váš domov, který nese atmosféru klidu a pohodlí. S laminovanou dřevotřískovou deskou o tloušťce 1,6 cm nabízí tento věšák nejen funkčnost, ale i moderní design.

Rozměry věšáku jsou 90 cm na výšku, 80 cm na šířku a 27 cm na hloubku. Věšák je rozdělen na dvě části: první část obsahuje poličku a 3 háčky, zatímco druhá část disponuje dalšími 3 háčky. Háčky jsou stříbrné barvy, což přidává do designu věšáku elegantní akcent.

Tento věšák není pouze praktickým prvkem pro uložení vašich oděvů, klíčů a dalších drobností, ale také se stává estetickým prvkem, který oživí prostor předsíně. Textura dubu Craft dodává věšáku příjemný přírodní vzhled, který se bude skvěle hodit do různých typů interiérů.

Aby ale vzniklo funkční místo, kde si můžete odložit nejen svrchní oblečení, ale i boty, je ideální pořídit si ještě Botník Asti s polstrovanou plochou na sezení.

Jako další možnost se nabízí vytvořit celou předsíňovou sestavu, a v tom případě si prohlédněte všechny produkty z této série Asti.

Specifikace produktu:


Přírodní vzhled
Hřejivý akcent
Moderní řešení

Série: Předsíňová sestava Asti

Dekor: Dub Craft zlatý

Materiál: Dřevotříska

Typ: Nástěnné, Policové

Zrcadlo: Bez zrcadla

Hloubka: 27 cm

Šířka: 80 cm

Výška: 90 cm

Produkt 3kraft Předsíňový věšák Asti dub Craft zlatý je v kategorii Předsíňové stěny, ve které si můžete vybrat i další podobné zboží.

Více informací a fotografií najdete na eshopu prodejce houseland.cz, kde si můžete zboží také objednat. Na detail tohoto produktu přejdete stiskem tlačítka "Do obchodu houseland.cz" umístěného níže.

Produkt najdete v těchto kategoriích:

30 dalších produktů ve stejné kategorii: