Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit:

Český prodejce
Zavedená firma z ČR

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé dodání
Zboží dovezeme až k Vám

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Stěna do chodby 70 cm v industriálním stylu kov + dřevo, černá / tmavě hnědá

Rongomic Předsíňový věšák s botníkem VASAGLE Herry hnědý Zobrazit větší

Hledáte do své chodby či předsíně systém, který vám pomůže vyřešit odkládání kabátů, bund, drobných doplňků a také bot? K tomu samozřejmě je důležité, aby daný kousek zapadl do celého vzhledu vaší domácnosti. Jde...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

není skladem

1 115 Kč

Více informací

Hledáte do své chodby či předsíně systém, který vám pomůže vyřešit odkládání kabátů, bund, drobných doplňků a také bot? K tomu samozřejmě je důležité, aby daný kousek zapadl do celého vzhledu vaší domácnosti. Jde takový najít? Sáhněte po předsíňovém věšáku s botníkem Vasagle Herry, který je v příjemné kombinaci tmavě hnědé a černé barvy. Svým rustikálním vzhledem spolu s vintage prvky se hodí absolutně do všech interiérů.

Na výrobu se využívají kvalitní materiály, které pomohou zajistit odolnost a dlouhou životnost. Jde o dřevotřísku a kov, který je materiálem pro základní a pevnou konstrukci. Celý předsíňový věšák disponuje 9 háčky, které se dají posunout a sundat. Také nabídne 2 police ve spodní části a lavici, která má nosnost až 80 kilogramů a může posloužit pro pohodlnější obouvání bot. Nožky celého věšáku jsou nastavitelné a tedy drží svou stabilitu i na nerovném povrchu. Je možné ho v případě potřeby připevnit ke zdi.

Specifikace produktu:


Možno připevnit ke zdi
Rustikální vzhled
Vintage prvky
Kombinace tmavě hnědé a černé barvy
Konstrukce z kovu
9 odnímatelných háčků
2 otevřené police
1 pevná lavice
Nosnost lavice: do 80 kg


Podívejte se i na ostatní produkty ze série Vasagle.

Série: Vasagle

Design: Vintage, Rustikální

Materiál: Kov, Dřevo

Nosnost lavice: do 80 kg

Typ: S botníkem

Zrcadlo: Bez zrcadla

Hloubka: 32 cm

Šířka: 70 cm

Výška: 175 cm

Hmotnost: 8.70 kg

Produkt Stěna do chodby 70 cm v industriálním stylu kov + dřevo, černá / tmavě hnědá je v kategorii Předsíňové stěny, ve které si můžete vybrat i další podobné zboží.

Více informací a fotografií najdete na eshopu prodejce houseland.cz, kde si můžete zboží také objednat. Na detail tohoto produktu přejdete stiskem tlačítka "Do obchodu houseland.cz" umístěného níže.

Produkt najdete v těchto kategoriích:

30 dalších produktů ve stejné kategorii: