Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit:

Český prodejce
Zavedená firma z ČR

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé dodání
Zboží dovezeme až k Vám

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Kovový předsíňový věšák s botníkem šedý 33,7x72x183 cm

Rongomic Předsíňový věšák Vasagle Coat šedý Zobrazit větší

Některý nábytek vypadá dobře, ale není příliš praktický. Jiné jsou funkční, ale vypadají chladně a nudně. Ne tento věšák na kabáty - s rustikálním, šedým odstínem dřeva, stabilními policemi a mnoha háčky získáte...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

není skladem

1 319 Kč

Více informací

Některý nábytek vypadá dobře, ale není příliš praktický. Jiné jsou funkční, ale vypadají chladně a nudně. Ne tento věšák na kabáty - s rustikálním, šedým odstínem dřeva, stabilními policemi a mnoha háčky získáte to nejlepší z obou světů.
Silný černý ocelový rám a robustní šedavě tónovaná police jsou přesně elegantní kombinací stylů, které dávají poutavému stojanu kabátu individuální charakter, pozoruhodnou trvanlivost a vysokou nosnost až 3 kg na háček a 80 kg pro dřevěnou polici.
Tento věšák má nejen 9 robustních háčků a věšák na oblečení v horní části, ale také nabízí dvě kovové drátěné police na boty a robustní lavici, na kterou můžete pohodlně usednout, zatímco si je oblékáte.

Parametry:


‎72 x 33.7 x 183 cm
10.9 kg


Podívejte se i na ostatní produkty ze série Vasagle.
Produkt je doručen v demontu, jedná se o jednu zásilku o rozměrech 80*39.2*15.7cm.

Série: Vasagle

Materiál: Kov, Dřevo

Typ: S botníkem

Zrcadlo: Bez zrcadla

Hloubka: 33,7 cm

Šířka: 72 cm

Výška: 183 cm

Hmotnost: 11.10 kg

Produkt Kovový předsíňový věšák s botníkem šedý 33,7x72x183 cm je v kategorii Předsíňové stěny, ve které si můžete vybrat i další podobné zboží.

Více informací a fotografií najdete na eshopu prodejce houseland.cz, kde si můžete zboží také objednat. Na detail tohoto produktu přejdete stiskem tlačítka "Do obchodu houseland.cz" umístěného níže.

Produkt najdete v těchto kategoriích:

30 dalších produktů ve stejné kategorii: