Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit:

Český prodejce
Zavedená firma z ČR

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé dodání
Zboží dovezeme až k Vám

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




3kraft Předsíňová skříň Asti 80 cm dub Craft zlatý/lesklá bílá

Předsíňová skříň Asti s šířkou 80 cm v provedení dub Craft zlatý/lesklá bílá na čele dvířek, spojuje elegantní design s praktickou funkcionalitou.Vyztužené teleskopické výsuvy s třísložkovým ložiskem a panty s m...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

není skladem

5 011 Kč

Více informací

Předsíňová skříň Asti s šířkou 80 cm v provedení dub Craft zlatý/lesklá bílá na čele dvířek, spojuje elegantní design s praktickou funkcionalitou.

Vyztužené teleskopické výsuvy s třísložkovým ložiskem a panty s měkkým zavíráním zajistí plynulý chod a bezproblémové otevírání a zavírání dvířek.

Tato skříň vyniká zajímavou kombinací bílé lesklé plochy a textury dubu Craft, což dodává vašemu domovu atmosféru klidu a pohodlí. Laminovaná dřevotřísková deska o tloušťce 1,6 cm poskytuje dostatečnou stabilitu a odolnost.

S rozměry 60 cm šířky nabízí skříň dostatek úložného prostoru. Má 2 dvířka, za kterým se nacházejí 5 polic pro praktické uspořádání věcí, a 1 šatní tyč pro zavesení oblečení. Rukojeť z hliníkového profilu dodává moderní vzhled, zatímco plastové nohy potažené chromem přidávají skříni stabilitu.

Předsíňová skříň Asti s provedením dub Craft zlatý/lesklá bílá je nejen praktickým prvkem nábytku, ale i stylovým doplňkem, který zkrášlí váš vstupní prostor.

Vytvořte si celou předsíňovou sestavu Asti a pořiďte si domů kus moderního designu, který vám nezevšední.

Specifikace produktu:


Moderní design
Kvalitní materiály
Atraktivní dekor dubu Craft a bílé barvy

Série: Předsíňová sestava Asti

Dekor: Dub Craft zlatý

Materiál: Dřevotříska

Typ: Stojací, Bez zrcadla

Zavírání: S dvířky

Hloubka: 40 cm

Šířka: 80 cm

Výška: 199 cm

Produkt 3kraft Předsíňová skříň Asti 80 cm dub Craft zlatý/lesklá bílá je v kategorii Předsíňové stěny, ve které si můžete vybrat i další podobné zboží.

Více informací a fotografií najdete na eshopu prodejce houseland.cz, kde si můžete zboží také objednat. Na detail tohoto produktu přejdete stiskem tlačítka "Do obchodu houseland.cz" umístěného níže.

Produkt najdete v těchto kategoriích:

30 dalších produktů ve stejné kategorii: