Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit:

Český prodejce
Zavedená firma z ČR

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé dodání
Zboží dovezeme až k Vám

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Vysoký černý kovový stojanový věšák na oblečení 184,5 cm

Představte si uklizený a dobře zorganizovaný domov, kam vstoupíte a hned cítíte pohodu. Kovový stojanový věšák VĚSTO v černém provedení je tou správnou volbou pro ty, kteří chtějí udržovat pořádek a zároveň dodat...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

není skladem

1 305 Kč

Více informací

Představte si uklizený a dobře zorganizovaný domov, kam vstoupíte a hned cítíte pohodu. Kovový stojanový věšák VĚSTO v černém provedení je tou správnou volbou pro ty, kteří chtějí udržovat pořádek a zároveň dodat svému prostoru moderní a univerzální design. Věšák na oblečení není jen praktickým zařízením, ale stává se nedílnou součástí Vaší domácnosti nebo provozovny. Jeho unikátní design spojený s kovovými materiály zaručuje, že bude nejen plnit svou funkci, ale také dodá Vašemu prostoru elegantní vzhled.

S ergonomickými rameny máte možnost pověsit velké množství oblečení, což vám usnadní organizaci a udržení pořádku. Díky stabilní základně nemusíte mít obavy z převrácení. Vaše návštěvy ocení, že nemusí válet bundy po židlích, ale mohou je pohodlně pověsit na tento věšák. Stojanový věšák VĚSTO je tím pravým řešením pro vytvoření uklizeného a dobře organizovaného prostoru, který zároveň zaujme svým moderním designem. Buďte hrdí na Váš domov a přivítejte hosty s elegancí a stylem díky tomuto skvělému věšáku.

Specifikace produktu:


Jednoduchý design
Uklizený domov
Stabilní základna

Materiál: Kov

Typ: Stojací

Zrcadlo: Bez zrcadla

Hloubka: 53 cm

Šířka: 53 cm

Výška: 184,5 cm

Produkt Vysoký černý kovový stojanový věšák na oblečení 184,5 cm je v kategorii Předsíňové stěny, ve které si můžete vybrat i další podobné zboží.

Více informací a fotografií najdete na eshopu prodejce houseland.cz, kde si můžete zboží také objednat. Na detail tohoto produktu přejdete stiskem tlačítka "Do obchodu houseland.cz" umístěného níže.

Produkt najdete v těchto kategoriích:

30 dalších produktů ve stejné kategorii: