Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit:

Český prodejce
Zavedená firma z ČR

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé dodání
Zboží dovezeme až k Vám

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Nástěnný věšák s policí na kabátky / bundy / šaty, bílý lesklý / bílý, 79x119 cm

Věšák s policí Selene je dokonalým řešením pro uspořádání a prezentaci vaší kolekce oblečení. Věšák je vyroben z kvalitní dýhované dřevotřísky a MDF desky, díky čemuž je nejen stylový, ale také mimořádně odolný...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

není skladem

2 944 Kč

Více informací

Věšák s policí Selene je dokonalým řešením pro uspořádání a prezentaci vaší kolekce oblečení. Věšák je vyroben z kvalitní dýhované dřevotřísky a MDF desky, díky čemuž je nejen stylový, ale také mimořádně odolný. Díky svému designu a funkčnosti je věšák ideální parťák pro odložení vašich bund, kabátů nebo kabelek. Sestává z prostorné police a pěti věšáků, které poskytují dostatek místa pro zavěšení jak vašeho oblečení, tak i svrchních oděvů hostů.

Věšák disponuje jednoduchou intuitivní montáží, která vám umožní jeho snadné a rychlé sestavení. Stačí pár jednoduchých kroků a brzy budete mít svého elegána, který vám usnadní organizaci oblečení, i ve vaší předsíni. Provedení je v matu s lesklým bílým povrchem.

Specifikace produktu:


Moderní design
Jednoduchá intuitivní montáž
Praktické háčky a police

Série: Selene

Celková hmotnost: 15 kg

Materiál: Dřevo

Povrchová úprava: Mat, Lesk

Typ: Nástěnné

Zrcadlo: Bez zrcadla

Hloubka: 30 cm

Šířka: 79 cm

Výška: 119 cm

Produkt Nástěnný věšák s policí na kabátky / bundy / šaty, bílý lesklý / bílý, 79x119 cm je v kategorii Předsíňové stěny, ve které si můžete vybrat i další podobné zboží.

Více informací a fotografií najdete na eshopu prodejce houseland.cz, kde si můžete zboží také objednat. Na detail tohoto produktu přejdete stiskem tlačítka "Do obchodu houseland.cz" umístěného níže.

Produkt najdete v těchto kategoriích:

30 dalších produktů ve stejné kategorii: