Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit:

Český prodejce
Zavedená firma z ČR

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé dodání
Zboží dovezeme až k Vám

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Luxusní nižší čalouněná postel bez nožiček 160x200 + zvedací rošt, šedá

Dvoulůžková čalouněná postel Lily o rozměrech 160x200 s elegantní šedou látkou SORO z kolekce ROSTO N.090 představuje spojení luxusu, pohodlí a praktičnosti. Tato postel s výškou 109 cm, šířkou 175 cm a hloubkou...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

není skladem

9 799 Kč

Více informací

Dvoulůžková čalouněná postel Lily o rozměrech 160x200 s elegantní šedou látkou SORO z kolekce ROSTO N.090 představuje spojení luxusu, pohodlí a praktičnosti. Tato postel s výškou 109 cm, šířkou 175 cm a hloubkou 218 cm se stává vkusným a funkcionalitou obohaceným prvkem vaší ložnice.

Látka SORO v odstínu šedé nejen dodává posteli sofistikovaný vzhled, ale také se snadno udržuje a odolává změnám teplot, což zajišťuje trvanlivost a péči o váš nábytek.

Bezpečné měkké rohy postele nejen chrání před nechtěnými úrazy, ale také přidávají k posteli jemnost a komfort. Zvedací rošt je vyroben z kovu, což poskytuje pevnost a optimální podporu pro váš spánek. Funkce zvedacího roštu zvyšuje univerzálnost postele a usnadňuje přístup k úložnému prostoru pod postelí.

Dvoulůžková čalouněná postel Lily se zvedacím roštem šedé barvy je ideální volbou pro ty, kteří si cení spojení moderního designu s maximálním pohodlím a praktičností.

Specifikace produktu:


Celočalouněné provedení
Moderní vzhled
Včetně kovového roštu
Bez matrace


Technické údaje:

Postel


Výška: 109 cm
Šířka: 175 cm
Hloubka: 218 cm


Rošt


Kovový rám
Bukové lamely 6,5 cm
Ohýbané lepení
Šířka lamely: 5,3 cm
Tloušťka lamely: 0,8 cm

Barva: Šedá

Čelo: S čelem

Látka čela: SORO šedá

Materiál: Čalouněné

Nožičky: Bez nožiček

Rošt: Ano

Rozměry: 160x200

Úložný prostor: S úložným prostorem

Hloubka: 218 cm

Šířka: 175 cm

Výška: 109 cm

Produkt Luxusní nižší čalouněná postel bez nožiček 160x200 + zvedací rošt, šedá je v kategorii Postele 160x200 cm, ve které si můžete vybrat i další podobné zboží.

Více informací a fotografií najdete na eshopu prodejce houseland.cz, kde si můžete zboží také objednat. Na detail tohoto produktu přejdete stiskem tlačítka "Do obchodu houseland.cz" umístěného níže.

Produkt najdete v těchto kategoriích:

30 dalších produktů ve stejné kategorii: