Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit:

Český prodejce
Zavedená firma z ČR

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé dodání
Zboží dovezeme až k Vám

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Čalouněná šedá manželská postel se širokým čelem 160x200 cm

HALMAR Čalouněná postel Levanter 160x200 šedá Zobrazit větší

Hledáte do své ložnice to správné místo, kam večer co večer ulehnete a načerpáte energii na celý další den? Čalouněná postel Levanter je to pravé, co pomůže nejen doladit vaší ložnici, ale také nabízí praktickou...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

není skladem

12 269 Kč

Více informací

Hledáte do své ložnice to správné místo, kam večer co večer ulehnete a načerpáte energii na celý další den? Čalouněná postel Levanter je to pravé, co pomůže nejen doladit vaší ložnici, ale také nabízí praktickou a funkční stránku. Je koncipována jako dvoulůžko a nabízí dostatečné místo pro spánek. Poskytuje maximální pohodlí, její základ tvoří široké a pevné čelo. To nabízí pohodlnou opěrku kdykoliv, kdy si chcete číst nebo si užít pohodu při nedělní snídani. Chrání také stěnu před ušpiněním.

Nedisponuje úložným prostorem, ale její pevná a odolná konstrukce, která je vyrobená z pochromované oceli nabízí stabilitu a jistotu, kterou při spánku oceníte. Vše je navíc opatřeno jemnou a na dotek příjemnou látkou, která se snadno čistí. Drobné nohy dokreslují nadčasový vzhled. Příjemná šedá barva padne snad každému interiéru a nezbytný rošt celou postel jen dokresluje.

K této posteli se hodí například matrace Polaris 160, kterou najdete zde.

Specifikace produktu:


Dodáváno v demontu
Součástí balení je rošt
Široké a pevné čelo postele

Čelo: S čelem

Materiál: Čalouněné

Nožičky: S nožičkami

Rozměry: 160x200

Úložný prostor: Bez úložného prostoru

Délka: 214 cm

Šířka: 267 cm

Výška: 108 cm

Hmotnost: 51.00 kg

Produkt Čalouněná šedá manželská postel se širokým čelem 160x200 cm je v kategorii Postele 160x200 cm, ve které si můžete vybrat i další podobné zboží.

Více informací a fotografií najdete na eshopu prodejce houseland.cz, kde si můžete zboží také objednat. Na detail tohoto produktu přejdete stiskem tlačítka "Do obchodu houseland.cz" umístěného níže.

Produkt najdete v těchto kategoriích:

30 dalších produktů ve stejné kategorii: