Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit:

Český prodejce
Zavedená firma z ČR

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé dodání
Zboží dovezeme až k Vám

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Studentský rohový psací stůl s regály velký dekor dub / bílá, 101,5x138 cm

Hledáte svého pracovního parťáka, který vás nikdy nenechá ve štychu? Psací stůl Felixa je tady pro vás dnem i nocí, v týdnu i o víkendu! Stůl kombinuje dokonalou funkčnost s novodobým designem, který je velmi modern...

Více informací

5 885 Kč

Více informací

Hledáte svého pracovního parťáka, který vás nikdy nenechá ve štychu? Psací stůl Felixa je tady pro vás dnem i nocí, v týdnu i o víkendu! Stůl kombinuje dokonalou funkčnost s novodobým designem, který je velmi moderní a vkusný.

Psací stůl Felixa je navržen tak, aby poskytoval dostatek úložného prostoru pro všechny vaše potřeby. Ať už se jedná o výsuvné zásuvky, otevřené police či police přímo na stole, vždy budete mít po ruce veškeré potřebné věci ke studiu i práci.

Tento stůl je vyrobený s důrazem na pevnost, odolnost a stabilitu. Můžete se spolehnout, že vám poskytne stabilní pracovní prostor, který bude stále odolný i při dlouhodobém používání. Moderní design kombinace barev, dostatek úložného prostoru a vysoká kvalita zajišťují, že bude vaše pracovní prostředí praktické, organizované a plné stylu. Proto dále neotálejte a vyberte si svého budoucího kolegu Felixa nyní!

Specifikace produktu:


Návod součást balení
Moderní design
Dostatek úložného prostoru
Praktické otevřené police
Kvalitní zpracování

Série: Felixa

Hmotnost: 55 kg

Materiál desky: Dřevo

Materiál nohou: Dřevo

Povrchová úprava: Mat

Typ: Rohové

Úložný prostor: Kombinace

Hloubka: 101,5 cm

Šířka: 138 cm

Výška: 141 cm

Hmotnost: 55.00 kg

Produkt Studentský rohový psací stůl s regály velký dekor dub / bílá, 101,5x138 cm je v kategorii Psací stoly, ve které si můžete vybrat i další podobné zboží.


Tento produkt je v tuto chvíli nedostupný, nicméně doporučujeme nahlédnout do kategori Psací stoly, ve které najdete podobné zboží. Do této kategorie přejdete stisknutím tlačítka níže.

Přejít do kategorie Psací stoly

Produkt najdete v těchto kategoriích:

30 dalších produktů ve stejné kategorii: