Proč nakoupit:

Český prodejce
Zavedená firma z ČR

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé dodání
Zboží dovezeme až k Vám

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Psací stůl beton bílá s velkou odkládací poličkou a úl. prostory, uzamykatelný, 126x55 cm

Obohaťte svůj pracovní prostor stylovým psacím stolem Felixa. Jeho všestrannost, prostornost a odolnost jsou zárukou skvělého pracovního prostředí, které vám pomůže dosáhnout všech vašich stanovených cílů! Tento...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

není skladem

3 845 Kč

Více informací

Obohaťte svůj pracovní prostor stylovým psacím stolem Felixa. Jeho všestrannost, prostornost a odolnost jsou zárukou skvělého pracovního prostředí, které vám pomůže dosáhnout všech vašich stanovených cílů! Tento stolek kombinuje dostatek prostoru pro vaši práci s praktickými úložnými možnosti tak, aby byla vaše práce vždy efektivní a pohodlná.

Stůl je vybavený šikovnými zásuvkami, které snadno pojmou všechny vaše nezbytné pomůcky k práci. Pokud budete mít tento stůl umístěný v kanceláři, určitě oceníte uzamykatelnou část, která poskytuje bezpečné uložení důležitých dokumentů nebo osobních věcí. Pod psací deskou se naopak nachází prostorná police, která vám umožní udržet vaši pracovní plochu vždy přehlednou a organizovanou.

Psací stůl je vyroben z odolného lamina, které zajišťuje jeho dlouhou životnost a snadnou údržbu. Elegantní bílá barva dodává stolu moderní vzhled, zatímco betonová pracovní plocha přidává na síle a industriálním šarmu. Tento nezvyklý kontrast umožňuje stolku snadné začlenění do jakéhokoli typu interiéru - od klasických prostor až po ty nejmodernější skvosty!

Specifikace produktu:


Návod k montáži součást balení
Kvalitní zpracování
Moderní design
Praktické zásuvky
Uzamykatelná dvířka

Série: Felixa

Hmotnost: 41 kg

Materiál desky: Dřevo

Materiál nohou: Dřevo

Povrchová úprava: Mat

Typ: Přímé

Úložný prostor: Kombinace

Hloubka: 55 cm

Šířka: 126 cm

Výška: 75 cm

Hmotnost: 40.60 kg

Produkt Psací stůl beton bílá s velkou odkládací poličkou a úl. prostory, uzamykatelný, 126x55 cm je v kategorii Psací stoly, ve které si můžete vybrat i další podobné zboží.

Více informací a fotografií najdete na eshopu prodejce houseland.cz, kde si můžete zboží také objednat. Na detail tohoto produktu přejdete stiskem tlačítka "Do obchodu houseland.cz" umístěného níže.

Produkt najdete v těchto kategoriích:

30 dalších produktů ve stejné kategorii: