Proč nakoupit:

Český prodejce
Zavedená firma z ČR

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé dodání
Zboží dovezeme až k Vám

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Počítačové herní křeslo s nastavitelnou bederní a hlavovou opěrkou červená / černá

Halmar Herní křeslo Neffen červené Zobrazit větší

Herní křeslo Neffen nadchne všechny milovníky počítačových her, a to nejen svým designem, ale také svou funkčností a pohodlím. Je navrženo tak, aby zajišťovalo správnou polohu těla během dlouhých hodin práce nebo...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

není skladem

4 355 Kč

Více informací

Herní křeslo Neffen nadchne všechny milovníky počítačových her, a to nejen svým designem, ale také svou funkčností a pohodlím. Je navrženo tak, aby zajišťovalo správnou polohu těla během dlouhých hodin práce nebo zábavy u počítače. Křeslo je vyrobeno z eko kůže v barevné kombinaci červená/černá. Eko kůže je velmi snadná na údržbu. Sklopný opěrák je doplněn o pevný, čalouněný podhlavník. Nastavitelné područky zajistí dostatečný komfort při dlouhém sezení.

Pohyb sedáku s opěrákem zajistí houpací mechanismus, jehož tuhost si můžete sami nastavit. Křeslo je otočné a disponuje mechanismem TILT. Ten umožňuje houpání křesla a tím regulaci protitlaku opěradla a zablokování v základní poloze. K nastavení výšky křesla slouží plynový píst, který ovládáte pomocí páčky umístěné pod sedákem. Pětiramenný kříž s kolečky zajistí plynulý pohyb křesla.



Materiál:
EKO kůže

Rozměry:
Šířka: 55 cm
Hloubka: 69 cm
Výška židle: 126-134 cm
Výška sedu: 46-54 cm
Váha: 21,7 kg
Nosnost: 120 kg

Celková výška malého květináče: 126 cm

Kolečka: Na kolečkách

Materiál nohou: Plast

Materiál sedáku: Kůže

Ortopedické: Ano

Otočné: Otočné

Područky: S područkami

Polohovací: Ano

Typ: S opěrkou hlavy

Výškově nastavitelná opěrka: Ne

Vzhled: Herní

Hloubka: 69 cm

Šířka: 55 cm

Výška: 134 cm

Hmotnost: 21.70 kg

Produkt Počítačové herní křeslo s nastavitelnou bederní a hlavovou opěrkou červená / černá je v kategorii Kancelářské židle a křesla, ve které si můžete vybrat i další podobné zboží.

Více informací a fotografií najdete na eshopu prodejce houseland.cz, kde si můžete zboží také objednat. Na detail tohoto produktu přejdete stiskem tlačítka "Do obchodu houseland.cz" umístěného níže.

Produkt najdete v těchto kategoriích:

30 dalších produktů ve stejné kategorii: