Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit:

Český prodejce
Zavedená firma z ČR

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé dodání
Zboží dovezeme až k Vám

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Bohatě polstrovaná manažerská kancelářská židle otočná s kolečky, šedá

Vstupte do svého pracovního světa s nádechem elegance a pohodlí díky kancelářské židli Gandalf v šedé barvě. Tato židle je více než jen kus nábytku; je to spojení stylu a funkce, které přináší novou úroveň komfortu...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

není skladem

4 429 Kč

Více informací

Vstupte do svého pracovního světa s nádechem elegance a pohodlí díky kancelářské židli Gandalf v šedé barvě. Tato židle je více než jen kus nábytku; je to spojení stylu a funkce, které přináší novou úroveň komfortu a produktivity. Co dělá tuto židli tak jedinečnou? Začněme jeho povrchem. Kombinace eko kůže a látky dává této židli exkluzivní vzhled, zatímco vám nabízí všechny výhody eko kůže. Je prodyšná, vzdušná a odolná proti oděru.

Nejenže je židle vizuálně ohromující, ale také nabízí optimální pohodlí. Mechanika TILT umožňuje snadné nastavení výšky sedáku a dokonce i jeho zablokování v optimální poloze. Pevné područe přidávají extra podporu pro vaše zápěstí a plynový píst pod sedákem vám umožní jednoduše regulovat výšku židle podle vašich potřeb. Se svými rozměry se židle snadno přizpůsobí vaší pracovní ploše. Kolečka jsou navržena pro všechny druhy povrchů, což znamená, že se můžete pohodlně pohybovat v kanceláři bez omezení. Dodáváme ji v demontu, což znamená, že si můžete vytvořit svůj osobní pracovní koutek až do posledního detailu. Dokonale slučte komfort, styl a funkci a udělejte ze svého pracovního místa prostor, kde se budete cítit inspirováni a produktivní.

Specifikace produktu:


Mechanismus Tilt
Retro design
Eko kůže
Nadčasový styl

Barva: Šedá

Kolečka: Na kolečkách

Materiál nohou: Plast

Materiál sedáku: Kůže, Tkanina

Maximální výška sedáku: 53 cm

Maximální výška židle: 120 cm

Minimální výška sedáku: 43 cm

Minimální výška židle: 113 cm

Nosnost: 100 kg

Ortopedické: Ne

Otočné: Otočné

Područky: S područkami

Polohovací: Ne

Typ: S opěrkou hlavy

Výškově nastavitelná opěrka: Ne

Vzhled: Kancelářské

Hloubka: 73 cm

Šířka: 65 cm

Hmotnost: 17.00 kg

Produkt Bohatě polstrovaná manažerská kancelářská židle otočná s kolečky, šedá je v kategorii Kancelářské židle a křesla, ve které si můžete vybrat i další podobné zboží.

Více informací a fotografií najdete na eshopu prodejce houseland.cz, kde si můžete zboží také objednat. Na detail tohoto produktu přejdete stiskem tlačítka "Do obchodu houseland.cz" umístěného níže.

Produkt najdete v těchto kategoriích:

30 dalších produktů ve stejné kategorii: