Proč nakoupit:

Český prodejce
Zavedená firma z ČR

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé dodání
Zboží dovezeme až k Vám

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Studentský psací stůl dřevěný - dub safírový, poličky po obou stranách, 140x60 cm

Otevřete dveře do vaší pracovní kreativity s moderním psacím stolem Colmar v dekoru dubu safírového. Víte, jak těžké je najít ideální spojení mezi funkčností a stylem? S tímto stolem není třeba dělat kompromisy...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

není skladem

2 179 Kč

Více informací

Otevřete dveře do vaší pracovní kreativity s moderním psacím stolem Colmar v dekoru dubu safírového. Víte, jak těžké je najít ideální spojení mezi funkčností a stylem? S tímto stolem není třeba dělat kompromisy. S minimalistickým designem, který přirozeně doplňuje jakékoliv pracovní prostředí, se stává tento kus nejen pracovním stolem, ale také stylovým uměleckým dílem.

Nezáleží, jestli pracujete z domova, kanceláře nebo vytváříte svůj vlastní kreativní koutek – tento stůl vám poskytne ideální prostředí pro produktivitu a inspiraci. S vestavěnou knihovnou, obsahující 6 otevřených polic, maximalizujte své úložné možnosti a udržujte věci na svém místě. S pevnou délkou 140 cm a dostatkem pracovní plochy (75 x 60 cm) splňuje tento stůl všechny vaše potřeby. Stačí se pohodlně usadit a ponořit se do světa tvorby, studia nebo pracovního shonu.

Specifikace produktu:


Moderní design
Kvalitní materiál
Snadná montáž


Rozměry:

Hmotnost produktu: 31,99 kg

Materiál desky: Dřevotříska

Materiál nohou: Dřevotříska

Povrchová úprava: Mat

Typ: Přímé

Úložný prostor: S policí

Výbava: Kování a upevnění

Hloubka: 60 cm

Šířka: 140 cm

Výška: 75 cm

Hmotnost: 33.00 kg

Produkt Studentský psací stůl dřevěný - dub safírový, poličky po obou stranách, 140x60 cm je v kategorii Psací stoly, ve které si můžete vybrat i další podobné zboží.

Více informací a fotografií najdete na eshopu prodejce houseland.cz, kde si můžete zboží také objednat. Na detail tohoto produktu přejdete stiskem tlačítka "Do obchodu houseland.cz" umístěného níže.

Produkt najdete v těchto kategoriích:

30 dalších produktů ve stejné kategorii: