Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit:

Český prodejce
Zavedená firma z ČR

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé dodání
Zboží dovezeme až k Vám

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Otočná studentská židle na kolečkách sametová šedá

Rádi bychom vám představili absolutní perlu mezi studentskými kancelářskými židlemi – Fidel v šedé barvě. Toto křeslo si zamilujete na první pohled. Připravte se na neobyčejný zážitek spojující moderní design s...

Zobrazit celý popis >>

Více informací

není skladem

2 735 Kč

Více informací

Rádi bychom vám představili absolutní perlu mezi studentskými kancelářskými židlemi – Fidel v šedé barvě. Toto křeslo si zamilujete na první pohled. Připravte se na neobyčejný zážitek spojující moderní design s praktičností, která zaručeně potěší každého studenta a nejenom jeho.

Fidel vyniká hned z několika důvodů. Začněme stylem – jeho čalouněný sametový sedák a opěrák přinášejí do vašeho prostoru eleganci a sofistikovanost. Šedá sametová látka Velvet je nejen vizuálně poutavá, ale také nesmírně příjemná na dotek. Sedněte si a okamžitě pocítíte, že učení nebo práce nikdy nebyly takovým potěšením. Kovová černá základna neposkytuje pouze stabilitu, ale také dodává židli osobitý charakter. Praktická otočná funkce a univerzální plastová kolečka pak zajišťují, že se můžete snadno pohybovat po místnosti bez toho, abyste museli vstávat. Usnadní vám každodenní práci i studium, ale to není všechno. Tato minimalistická kancelářská židle je vybavena i mechanismem Tilt, což je obdoba klasické houpací mechaniky. Můžete si vybrat, zda chcete židli uzamknout nebo ji nechat houpat. Je to jako mít v jednom nábytkovém kousku dvě židle. Její stylový vzhled, vysoký komfort a praktické vlastnosti ji staví do středu pozornosti.

Pro ochranu vaší podlahy před poškrábáním bychom vám doporučili pořídit podložku.

Specifikace produktu:


Meganismus Tilt
Čalouněná židle
Originální design
Sametová látka Velvet

Barva: Šedá

Kolečka: Na kolečkách

Materiál nohou: Kov

Materiál sedáku: Tkanina

Maximální výška sedáku: 57 cm

Maximální výška židle: 91 cm

Minimální výška sedáku: 47 cm

Minimální výška židle: 81 cm

Nosnost: 100 kg

Ortopedické: Ne

Otočné: Otočné

Područky: S područkami

Polohovací: Ne

Šířka područky: 7 cm

Šířka sedáku: 47 cm

Typ: Bez opěrky hlavy

Výška sedáku: 6 cm

Výškově nastavitelná opěrka: Ne

Vzhled: Retro, Designové

Hloubka: 56 cm

Šířka: 62 cm

Hmotnost: 11.00 kg

Produkt Otočná studentská židle na kolečkách sametová šedá je v kategorii Kancelářské židle a křesla, ve které si můžete vybrat i další podobné zboží.

Více informací a fotografií najdete na eshopu prodejce houseland.cz, kde si můžete zboží také objednat. Na detail tohoto produktu přejdete stiskem tlačítka "Do obchodu houseland.cz" umístěného níže.

Produkt najdete v těchto kategoriích:

30 dalších produktů ve stejné kategorii: