Proč nakoupit:

Český prodejce
Zavedená firma z ČR

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé dodání
Zboží dovezeme až k Vám

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Malý moderní skříňkový botník 60 s poličkami s vyklopnými dvířky, bílý, 60x44x36 cm

Hledáte do své domácnosti nový kousek nábytku, který pomůže oživit a zkrášlit celý interiér. Dodává tak moderní a neokoukaný vzhled, který si zamilují opravdu všichni. Hledáte-li kousek moderní, praktický a předev...

Více informací

1 185 Kč

Více informací

Hledáte do své domácnosti nový kousek nábytku, který pomůže oživit a zkrášlit celý interiér. Dodává tak moderní a neokoukaný vzhled, který si zamilují opravdu všichni. Hledáte-li kousek moderní, praktický a především funkční, pak sáhněte po botníku Modo. Najdete ho v příjemné bílé barvě. Jeho jemné a elegantní linie, kterými disponuje se skvěle hodí do každého stylu, interiéru a také do předsíně, chodby, pracovny, kanceláře a podobně.

Botník s dvěma uzavíratelnými poličkami je ideálním doplňkem vaší vstupní haly nebo šatny. Jeho laminovaná dřevotříska nejen dodává elegantní a moderní vzhled, ale také zaručuje vysokou odolnost proti oděru. Díky svému prostornému designu poskytuje dostatek místa pro uskladnění všech bot. Disponuje praktickým výklopným otevíráním a zavíráním, které usnadní manipulaci. Dodáváno v praktickém demontu společně s podrobným návodem na sestavení.

Specifikace produktu:


Moderní vzhled
Výklopná dvířka
Dvě police

Série: MODO

Dveře: Uzavřené

Materiál: Dřevo

Povrchová úprava: Mat

Typ: Výklopné

Typ ukotvení: Bez nožiček

Délka: 60 cm

Hloubka: 36 cm

Výška: 44 cm

Hmotnost: 13.00 kg

Produkt Malý moderní skříňkový botník 60 s poličkami s vyklopnými dvířky, bílý, 60x44x36 cm je v kategorii Botníky, ve které si můžete vybrat i další podobné zboží.


Tento produkt je v tuto chvíli nedostupný, nicméně doporučujeme nahlédnout do kategori Botníky, ve které najdete podobné zboží. Do této kategorie přejdete stisknutím tlačítka níže.

Přejít do kategorie Botníky

Produkt najdete v těchto kategoriích:

30 dalších produktů ve stejné kategorii: