Prohlédnuté produkty

Proč nakoupit:

Český prodejce
Zavedená firma z ČR

Vlastní sklady zboží

Tisíce skladových položek

Rychlé dodání
Zboží dovezeme až k Vám

Garance spokojenosti
14 denní lhůta na vrácení




Kancelářská židle se síťovaným opěradlem černá / bílá, otočná, nastavitelná

Halmar Kancelářská židle Arrden Zobrazit větší

Kancelářská židle Arrden se hodí do kanceláře, domácí pracovny či studentského pokoje a zajistí vám pohodlí při studiu či práci. Má ergonomicky tvarovaný sedák a opěrák a je vhodná na několika hodinové sezení. Sed...

Více informací

2 215 Kč

Více informací

Kancelářská židle Arrden se hodí do kanceláře, domácí pracovny či studentského pokoje a zajistí vám pohodlí při studiu či práci. Má ergonomicky tvarovaný sedák a opěrák a je vhodná na několika hodinové sezení. Sedák je čalouněný do černé tkaniny. Opěrák židle je potažen šedou síťovinou. Tento vzdušný a prodyšný materiál umožňuje perfektní odvětrávání kontaktní části zádového opěráku, což oceníte zejména během horkých letních dní. Opěrák obsahuje na zádech bederní pás pro lepší pocit bez tuhosti zad při dlouhém sezení.

Výška židle je nastavitelná s mechanismem TILT = houpacím mechanismem, jehož tuhost houpání si můžete sami nastavit dle vaší hmotnosti. Mechanismus se ovládá pomocí utahování a povolování šroubu umístěného pod sedákem. Pro větší odpor mechaniky při houpání šroub utáhněte. Naopak pro snadnější houpání, ideální pro jedince s nižší hmotností, je nutné šroub povolit. K nastavení výšky židle slouží plynový píst, který ovládáte pomocí páčky umístěné pod sedákem.

Pohodlné pevné područky vám zajistí komfort. Pevný kříž z tvrzeného plastu se postará o celkovou stabilitu židle. Díky kolečkům se dá s židlí snadno manipulovat. Kolečka jsou vhodná na všechny typy podlah. Nosnost židle je 100 kg.

Materiál:
membránová tkanina / síťovina

Rozměry:
Šířka: 55 cm
Hloubka: 57 cm
Výška židle: 94-104 cm
Výška sedu: 49-59 cm
Váha: 10,3 kg

Kolečka: Na kolečkách

Materiál nohou: Plast

Materiál sedáku: Tkanina

Ortopedické: Ne

Otočné: Otočné

Područky: S područkami

Polohovací: Ne

Typ: Bez opěrky hlavy

Výškově nastavitelná opěrka: Ne

Vzhled: Kancelářské

Hloubka: 57 cm

Šířka: 55 cm

Výška: 94 cm, 104 cm

Hmotnost: 10.30 kg

Produkt Kancelářská židle se síťovaným opěradlem černá / bílá, otočná, nastavitelná je v kategorii Kancelářské židle a křesla, ve které si můžete vybrat i další podobné zboží.


Tento produkt je v tuto chvíli nedostupný, nicméně doporučujeme nahlédnout do kategori Kancelářské židle a křesla, ve které najdete podobné zboží. Do této kategorie přejdete stisknutím tlačítka níže.

Přejít do kategorie Kancelářské židle a křesla

Produkt najdete v těchto kategoriích:

30 dalších produktů ve stejné kategorii: